Kirpputori

Kirpputori Aarrekammio on syksyllä 2015 perustettu kirppis Kauhavan keskustassa. Aarrekammio on laadukas ja raikas itsepalvelu kirpputori, johon asiakkaiden on aina kiva tulla tekemään löytöjä tai tienaamaan rahaa ylimääräisistä tavaroistaan. Kirppikseltä löytyy myös pieni mutta viihtyisä kahvila.

Aarrekammion myyntipöydät ovat tilavat ja selkeät, joihin on helppo asetella tavarat hyvin esille. Myyntipaikka on yhteensä 120 cm leveä, johon kuuluu 6 syvää hyllytasoa sekä tanko henkareineen esimerkiksi vaatteille ja asusteille. Myyntipaikkoja kirpparilla on reilu 70. Haluamme pitää kirpputorin yleisilmeen siistinä ja mielekkäänä, joten järjestelemme veloituksetta myyntipöydät joka päivä.


Kirpputori Aarrekammiosta löydät myös verkkokauppa Mineillen pikkutavaroita nukkekoteihin. Tule ihastelemaan ja hurmioitumaan minimaailmasta paikan päälle. Mineillen tuotteisiin voit tutustua myös osoitteessa: www.mineillen.fi.Aarrekammiosta löytyy myös pohjanmaalaisen taiteilija ja kuvantuottaja JartD:in tuotteita: kortteja ja magneetteja. JartD kuvasisustuskauppaan voit tutustua myös täältä: www.kuvasisustuspalvelu.fi.